ARE YOU HUNGRY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 260 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Are You Hungry. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 20:48 We hebben bijna 3 uren op ons eten moeten wachten. 2x gebeld naar het restaurant, maar de communicatie was erg slecht. Toen we het eten hadden, was de patat al lauw en hard geworden. Erg jammer. Hier bestellen wij niet meer.
11 feb 2024 om 19:13 Goede burgers! Ga hier vaker bestellen.
10 feb 2024 om 1:13 Kwaliteit van het eten was erg goed! Helaas was de bezorging wel echt slecht. Het werd later dan de maximale tijd bezorgd en heb 4 keer moeten bellen met de bezorger om het eten te krijgen.
8 feb 2024 om 20:46 de dobble hamburger was erg flauw van smaak
8 feb 2024 om 7:35 Geen majo bij de friet terwijl je hiervoor best wat betaald.. en de turkse pizza zat geen saus op of bij..en zat een rare bij smaak aan.
3 feb 2024 om 22:41 Zal wel een druk bestaan zijn als bezorger, werd gerend naar de auto voor een blikje cola. Was iets later maar had daarvoor ook gebeld en zoals altijd goed eten!
3 feb 2024 om 3:53 Vorige keer mosterd in plaats van joppiesaus gekregen. Deze keer de helft van de bestelling vergeten… We hadden een portie frietjes en snackjes. Helaas werden alleen de helft van de snackjes maar gebracht, maar wel voor betaald. Erg jammer…
30 jan 2024 om 19:30 Eerder dan verwacht, warm en heerlijk. Wel wat prijzig, maar dat is helaas van deze tijd.
20 jan 2024 om 19:08 Heeeerlijk....
18 jan 2024 om 12:25 Alleen rundergehakt bijna geen garnering , sla en dergelijke
14 jan 2024 om 20:57 Heerlijke burger, Zeer vriendelijke bezorger
13 jan 2024 om 19:46 Tasty